Genç Kızılay Gönüllülük Çalışmaları

Gönüllülük Çalışmaları

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Genç Kızılay gönüllüleri olarak Dünya’nın her bölgesinde ayrım gözetmeksizin yardımlaşmayı, dayanışmayı, paylaşmayı; gelecek nesillere aktarmaya söz vermiş Siyasal Bilgiler Fakültesinde öğrenim gören yedi genç olarak 8 Mayıs 2024 tarihinde Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı köy okullarında öğrenim gören ilkokul ve anaokulu çocuklarına oyuncak dağıtımı gerçekleştirmek için yola koyuldular.

Sarısöğüt ve Çetmi İlkokullarına giden öğrenciler çocuklarla bir araya gelerek oyunlar oynayıp daha sonra da oyuncak dağıtımı gerçekleştirdiler.

Minik kalplere dokunan bu gönüllü gençlerin kazanmış oldukları deneyimin, yaşam tecrübesine dönüşerek ömür boyu süreceğine içtenlikle inanıyoruz.