Hocamız Ömer Faruk Karaman 21. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi'ne Katıldı

Bölümümüz öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Ömer Faruk Karaman, Ankara Gazi Üniversitesi'nde düzenlenen 21. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi'nde "Kırgızistan’da 2010 ve 2020 Halk Ayaklanmaları ve İktidar Değişimi: Bir Karşılaştırma" başlıklı bildirisini ve İstanbul İbni Haldun Üniversitesi'nde düzenlenen Uluslararası Güvenlik Kongresi'nde "Kırgız Vatandaşların Wagner Grubuna Katılım Süreci ve Toplumdaki Yansımaları" başlıklı bildirisini sunmuştur. Önümüzdeki günlerde sunulan bildiriler kitap olarak yayınlanacaktır. Hocamızı tebrik eder, bölümümüz öğretim elemanlarının bu tür ulusal ve uluslararası akademik etkinliklere katılımının devam edeceğini temenni ederiz.