Öğrencilerimizden Anlamlı Gönüllülük Projesi

Gönüllülük Çalışmaları

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü son sınıf öğrencilerimiz, Dr. Öğr. Üyesi Ömer Faruk Karaman'ın Gönüllülük Çalışmaları dersi ve sosyal sorumluluk kapsamında anlamlı bir projeye imza attı. Beyza Demirtaş, Damla Kasım, Gamze Nur İnce ve Sinan Kaçan isimli öğrencilerimiz, harçlıklarıyla aldıkları yaş mamalarla Çanakkale Belediyesi barınağındaki köpekleri besledi.

Çanakkale Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü, öğrencilerin bu değerli katkılarından dolayı onlara katılım belgesi verdi. Projeye rehberlik eden Dr. Öğr. Üyesi Ömer Faruk Karaman, öğrencilerin sosyal sorumluluk bilincini geliştirmeyi hedeflediklerini belirtti.

ÇOMÜ öğrencileri, bu gönüllülük projesiyle sokak hayvanlarına destek olurken toplumsal duyarlılıklarını da gösterdi. Öğrenciler, gelecekte de benzer projelerde yer almayı planlıyor.