Program Eğitim Amaçlarımız Revize Edilmiştir.

İç Paydaşlarımız Ergül SÖYLEMEZOĞLU ve bölüm kalite güvence elçileri olan öğrencilerimiz Hüseyin SERHAN, Eda YALIN, Halil güven, Beyza DEMİRTAŞ; dış paydaşlarımız Mustafa ÇOLAK, Nejat DOĞAN ve Mehmet Uğur YAVUZ'un da katkılarıyla program eğitim amaçlarımız güncellenmiştir. Bu doğrultuda program eğitim amaçlarımız aşağıdaki şekilde bölüm kurulumuz tarafından kabul edilerek karar altına alınmıştır.

Program Eğitim Amaçlarımız:

1.Kamu sektöründe farklı kademelerde sorumluluk alabilecek şekilde teorik bilgi birikimine hakim olan ve bunların uygulama ile bağlantısını kurabilecek yetkinliğe sahip olan,

2.Farklı disiplinlerdeki özel sektör çalışma alanlarında yönetici pozisyonlarında görev alabilecek şekilde sorumluluk ve yetkinliğe sahip olan,

3.Sahip olduğu akademik yabancı dil ile bölgesel ve küresel çaptaki sorunları muhakeme edebilecek,

4.Ulusal ve uluslararası alanda, alanına özgü bilimsel araştırmalar yapabilecek bireyler yetiştirmektir.