Uluslararası Öğrenci Danışma Komisyonu Tarafından Uluslararası Öğrenci Toplantısı Gerçekleştirildi

SBKY Uluslararası Öğrenci Danışma Komisyonu tarafından uluslararası öğrencilerle ilk kez bir araya gelindi. Komisyon başkanımız Dr. Ömer Faruk Karaman ve üyelerimiz Arş. Gör. Soner GÖKTAŞ ve Arş. Gör. Ayşe Miray ALTAY'ın katılımıyla yapılan toplantıda öğrencilerin problemleri ve istekleri dinlenerek çözüm yolları üzerine konuşuldu. Ayrıca öğrencilerin kendi ülkelerini tanıtması amacıyla bahar döneminde bir sosyal etkinlik yapılması kararlaştırıldı. Böylece bölümümüzdeki yabancı öğrencilerin her türlü durumuna yönelik olarak bir iletişim kanalı oluşturularak komisyonumuz aracılığıyla bölümümüz ve yabancı öğrenciler arasındaki irtibatın devam etmesi sağlanacaktır.